fbpx

SEO Tanácsadás

Szolgáltatás

SEO tanácsadás szolgáltatásunkat elsősorban azoknak ajánlom, akik szeretik a weboldalukkal kapcsolatos feladatokat saját maguk végezni. 

Ha szeretnéd a weboldalad optimalizálásást magad végezni, az oldalad nem úgy teljesít a keresőkben ahogy szeretnéd, költözteted, elakadtál vagy csak egy konkrét kérdésed van, akkor neked SEO tanácsadásra van szükséged!

Sikerdíjas SEO

Miért válasszam a SEO tanácsadás?

A SEO tanácsadás keretein belül, végigmegyünk a keresőoptimalizálás minden elemén. A bevállt módszereket alkalmazva, lépésről lépésre haladva optimalizáljuk az oldalad!

A tanácsadás ideje alatt számos új információval leszel gazdagabb, ennek köszönhetően egy átfogó képet kaphatsz a keresőoptimalizálásról.

 

Hogyan kell ezt elképzelni?

A keresőoptimalizáláshoz szükséges javításokat, egyéni, a Te weboldaladra szabott napi és heti feladatlisták segítségével fogjuk elvégezni. Pontosabban Te fogod elvégezni!

Természetesen az eszközölt változtatásokat ellenőrizni fogom és ha valahol elakadsz segítek!

Weboldal elemzés

A közös munka természetesen weboldal elemzéssel kezdődik. Az elemzést elkészítem, hogy neked csak a hibák javításával kelljen foglalkoznod!

Technikai SEO

Egy SEO barát weboldal jól strukturált, a keresőrobotok által könnyen értelmezhető. A megfelelő technikai SEO beállítások, alapfeltétele a találati listán való megjelenésnek! 

On Page SEO

Az oldal tartalmi elemeinek optimalizálása a SEO az egyik legnehezebb és hosszadalmasabb része. Főleg, ha egy webáruházról beszélünk. 

Off Page SEO

Minden olyan feladat ide tartozik, melyek az oldalon kívül, tőled függetlenül – azért egy kicsit beleszólunk – történnek.

Sikerdíjas SEO

Mennyibe kerül a SEO tanácsadás?

A SEO tanácsadás ára 49.000 ft / hó.

Mit kapok SEO tanácsadás néven ezért a pénzért?

  • Napi és heti szintű feladatlisták
  • Esetlegesen felmerülő problémák orvoslása
  • Havi reportok az eredményekről

 

 

Egy fontos kérdés, mielőtt belevágsz a SEO tanácsadásba!

Van időd, energiád, kedved ahhoz, hogy a napi és heti szintű feladatlistákon felsorolt változtatásokat végrehajtsd?

Mielőtt rávágnád az IGEN-t, gondold át, hogy a SEO eredményessége 50%-ban – vagy még annál is több – RAJTAD múlik. Ha feladatok nem lesznek elvégezve, felhalmozódnak, és az eredmények se fognak úgy jönni, ahogyan azt Te szeretnéd.

Ha úgy gondolod, hogy ezeket a feladatokat nem tudod teljesíteni, akkor válaszd inkább a Havidíjas SEO szolgáltatást.

Viszont, ha a válaszod IGEN, akkor irány az oldal alja, töltsd ki az űrlapot és kezdjük a munkát!

SEO Tanácsadásra FEL!

Gratulálok! Máris versenyelőnyre tettél szert, hiszen meghoztad a döntést, aminek köszönhetően a Te weboldalad a keresési találatok élére fog kerülni és ömleni fognak a látogatók!