fbpx

Havidíjas SEO

Szolgáltatás
Sikerdíjas SEO

Mit jelent a havidíjas SEO?

A keresőoptimalizálás kivitelezésének ideje alatt, folyamatos kapcsolatban állunk partnerünkkel. A weboldal elemzés után összeállítjuk a weboldallal kapcsolatos feladatok listáját és fontossági sorrendbe állítjuk őket. Elvégezzük a szükséges módosításokat, optimalizáljuk az oldal tartalmi elemeit, ellenőrizzük és kiértékeljük az elvégzett folyamatokat, illetve a rendszeres reportok készítésével monitorozzuk az eredményeket.

Hogyan kell ezt elképzelni?

Az optimalizálás SEO audittal kezdődik, majd ezt, az elemzés által feltárt hibák listázása és a keresőoptimalizálási folyamatok tervezése követi. Mindenek előtt az oldal technikai hiányosságai és hibái kerülnek kijavításra, és csak ezt követően térünk rá a tartalmi és off-site keresőoptimalizálásra.

Heti és havi szintű reportok segítségével monitorozzuk az elvégzett munka eredményét és esetenként az eredmények ismeretében, más területre helyezzük át a hangsúlyt, változtatunk a korábban felállított lista sorrendjén.

Weboldal elemzés

A közös munka természetesen weboldal elemzéssel kezdődik. Az elemzést elkészítem, hogy neked csak a hibák javításával kelljen foglalkoznod!

Technikai SEO

Egy SEO barát weboldal jól strukturált, a keresőrobotok által könnyen értelmezhető. A megfelelő technikai SEO beállítások, alapfeltétele a találati listán való megjelenésnek! 

On Page SEO

Az oldal tartalmi elemeinek optimalizálása a SEO az egyik legnehezebb és hosszadalmasabb része. Főleg, ha egy webáruházról beszélünk. 

Off Page SEO

Minden olyan feladat ide tartozik, melyek az oldalon kívül, tőled függetlenül – azért egy kicsit beleszólunk – történnek.

Sikerdíjas SEO

Mennyibe kerül a SEO szolgáltatás?

A havidíjas keresőoptimalizálás ára 79.000 ft / hó. 

Pontosan tudom, hogy most mit gondolsz. A keresőoptimalizálás drága, kidobott pénz, sose vagy nagyon-nagyon lassan térül meg. Azonban ha kicsit utána számolunk a dolgoknak, kiderül, hogy nem is olyan drága, sőt…

Olvasd el a következő webshop SEO esettanulmányt, majd térj vissza ide, és vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy minél hamarabb a találati listák élére kerülj!

 

 

CSAK NEKED

garancia

Ha a keresőoptimalizálás ideje alatt, bármelyik konkurenciád megkeres, az ajánlat elfogadása előtt egyeztetek Veled, így a döntés rajtad áll, hogy az adott megkeresést elfogadjam vagy elutasítsam!

Keresőoptimalizálásra FEL!

Gratulálok! Máris versenyelőnyre tettél szert, hiszen meghoztad a döntést, aminek köszönhetően a Te weboldalad a keresési találatok élére fog kerülni és ömleni fognak a látogatók!